Workshop: Effectieve benaderingen van suikerverlaging voor herformulering van producten

Benieuwd naar de mogelijkheden van een digitale herformuleringtool voor het reduceren van suiker in voedingsmiddelen? Meldt u dan aan voor een online workshop (Engelstalig) op 22 april a.s. waarin experts van Wageningen Food & Biobased Research u meenemen in de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden omtrent het herformuleren van bakkerijproducten en zoetwaren. Ze geven een demonstratie van de digitale tool om producten in suiker te verlagen en tonen een overzicht van het gedrag van consumenten bij het consumeren van in suiker verlaagde producten. Daarnaast komen er ook verschillende casestudies uit de praktijk aan bod.

Deelname is gratis. De workshop is onderdeel van het project Healthy Products & Consumers, in opdracht van VWS en in samenwerking met FNLI en VBZ. Meer informatie en aanmelden: https://wur.nl/en/Research-Results/Research-Institutes/food-biobased-research/show-fbr/Workshop-Effective-approaches-to-sugar-reduction-for-product-reformulation.htm

Edith van Peij

kennis@nedverbak.nl