Over de EU-broodcampagne “Het goede verhaal van brood”
In 2022 en 2023 is in heel Nederland en België het goede verhaal van brood te horen in de imagocampagne Brood, goed verhaal. Het imago van brood is onvoldoende met
In 2022 en 2023 is in heel Nederland en België het goede verhaal van brood te horen in de imagocampagne Brood, goed verhaal. Het imago van brood is onvoldoende met
Wie energie bespaart, bespaart kosten en onderneemt duurzaam. Wist je dat de overheid energiebesparende maatregelen ook stimuleert en soms zelfs wettelijk verplicht? Wat je motivatie ook is, DEB.nl helpt ondernemers
Wanneer je als ondernemer uit de industrie plannen hebt voor een klimaatvriendelijke investering waarvan de terugverdientijd meer dan vijf jaar bedraagt, is er nu een subsidie waarvan je gebruik kunt
De nieuwe Erkende Maatregelenlijst energiebesparing (EML) is door de overheid officieel goedgekeurd. Hierin staan energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder en hiermee kan worden voldaan aan
Donderdag 8 juni is het NVB bestuur in vergadering bijeen geweest. Natuurlijk werd het grootste gedeelte van de vergadering besteed aan de totstandkoming van de loonafspraak in het kader van
In een artikel in het Financieel dagblad (17 juni 2023) suggereert de Britse arts Chris van Tulleken een directe relatie tussen ultra-bewerkt voedsel (inclusief supermarktbrood) en ziekte en sterfte. Of
Heb je dat gevoel ook wel eens? Dat je gestraft wordt voor een situatie waar je als persoon niets aan kan doen? In zijn juni 2023 Bakkerswereld column gaat NVB
Heb je nog geen login voor het FNLI ledenportaal? Hier alles over hoe deze aan te vragen of activeren. Hieronder de relevante nieuwsberichten van de FNLI. Door op het gewenste
Er liggen grote uitdagingen in het verschiet als het gaat om verduurzaming van de voedselproductie. Hierover sprak EU-beleidsfunctionaris Isabelle Rollier tijdens het VMT Food Law Event op 6 juni. In
Onlangs verschenen in Bakkers in Bedrijf: Hoe blijf je als organisatie futureproof in een snel innoverende markt? Op het gebied van people en performance? Als het gaat om nieuwe technologie, digitalisering,
Ondernemers denken bij innoveren vaak aan technologische innovatie. Sociale innovatie wordt regelmatig vergeten. Maar: als medewerkers technologische innovatie niet kunnen toepassen in processen, producten en diensten, kom je nergens. Kortom:
In mei vond een bijeenkomst plaats van het project ‘Verspillingsvrije Brood- en banketketen’ van Samen Tegen Voedselverspilling. De hele keten was via verschillende organisaties vertegenwoordigd waaronder ook de NVB en