Succes vergroten met FIT2030
Europastry groeide hard. Hoe zorg je ervoor dat mensen, ook in een hard groeiende organisatie, hun rol in het proces begrijpen en bijdragen aan het succes? Via de FIT2030-subsidie van
Europastry groeide hard. Hoe zorg je ervoor dat mensen, ook in een hard groeiende organisatie, hun rol in het proces begrijpen en bijdragen aan het succes? Via de FIT2030-subsidie van
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft een overzicht gepubliceerd van alle maatregelen die zij heeft genomen of gaat nemen om netcongestie aan te pakken. In het overzicht staan onder
Afgelopen zomer is UWV verrast door de hoeveelheid fouten die we gemaakt hebben in de vaststellingen van de WIA. Daarvan hebben wij niet goed genoeg gezien wat de gevolgen van
Er is een nieuwe wetenschappelijke publicatie verschenen over de gezondheidseffecten van consumptie van volkorengranen en vezels. Op brood.net staat een samenvatting. De meta-analyse van cohortstudies biedt een waardevol overzicht en
Het Platform Productverbetering is gelanceerd. Daarnaast heeft de staatssecretaris van Jeugd, Preventie en Sport, Vincent Karremans, bedrijven aangeschreven met een oproep om mee te doen (klik hier voor de brief).
Veilig en Gezond in het bakkersbedrijf organiseert in december een gratis webinar voor iedereen die werkt met het vernieuwde RI&E-instrument voor de industriële bakkerij. Deelnemers aan het webinar krijgen uitgebreide
Afgelopen zomer zijn 500 broden bemonsterd bij industriële en ambachtelijke bakkerijen. Deze broden zijn getoetst aan de wettelijke norm van 1,8% zout op droge stof. Met een gewogen gemiddelde van
Op 9 november waren veel leden aanwezig in Houten voor de najaars ALV van de NVB. Tijdens deze ledenvergadering zijn de leden bijgesproken over de stand van zaken m.b.t. de
Voor organisaties die zich voorbereiden op de CSRD-rapportage staan twee webinars van de SER gepland over Betrouwbare data, op 19 november en Klaar voor de CSRD? Een checklist, op 3
Het onderzoeksproject “Well on Wheat?” (2017 – 2022) had als doel antwoorden te vinden op vragen en beweringen rond ongezonde kenmerken van tarwe. De resultaten zijn inmiddels gepubliceerd, zie nieuwbericht in
De Consumentenbond heeft in haar Gezondgids aandacht besteed aan natriumreductie en zoutvervangers. In het artikel is ook expliciete aandacht voor de inspanningen van de bakkerijbranche om eerst de hoeveelheid zout
De resultaten van het ondernemersonderzoek van MKB-Nederland en VNO-NCW naar netcongestie zijn gepubliceerd. In het onderstaande artikel zijn de resultaten hiervan bijgevoegd. Net als FNLI zelf, ondernemen MKB-Nederland en VNO-NCW