Nieuws

Leden nieuws

Start literatuurstudie Bakkerszout 2.0

Op 14 april a.s. gaat het project Bakkerszout 2.0 van start, met een kick-off voor de wetenschappelijke literatuurstudie, uitgevoerd door Schuttelaar & Partners. Naast de werkgroep-coördinatoren is hiervoor ook een

Lees verder »
Algemeen

Nieuw Meesterexamen in april 2025

In april 2025 worden nieuwe examens georganiseerd om de titel Meester Boulanger of Meester Patissier te behalen. Nieuw zal zijn dat het Meesterexamen wordt losgekoppeld van de inauguratie van de

Lees verder »
Arbeid en Arbeidsomstandigheden

Wijziging uitvoeringsregels ontslagprocedure

Wilt u uw werknemer ontslaan vanwege bedrijfseconomische redenen of langdurige arbeidsongeschiktheid? Vraag dan eerst een ontslagvergunning bij ons aan. Om toestemming te krijgen, moet u aantonen dat u genoeg heeft

Lees verder »
Arbeid en Arbeidsomstandigheden

Maatregelen arbeidsmarkt

Minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft vandaag de lang verwachte brief met de uitwerking van ons eerdere SER MLT-advies voor de arbeidsmarkt naar de Tweede Kamer gestuurd.

Lees verder »
Duurzaam & Verantwoord

Kansen voor duurzaam brood

Van duurzame inkoop tot zonnepanelen en van duurzaam verpakken tot het tegengaan van verspilling. Duurzaamheid is een veelgehoord begrip, maar ook veel omvattend. Steeds meer ondernemers krijgen te maken met

Lees verder »
Algemeen

Terugkomtraining Due Diligence

Op 12 april organiseren SER, Woord en Daad en andere maatschappelijke organisaties vanuit het IMVO Convenant Voedingsmiddelen een terugkomtraining n.a.v. de succesvolle Due Diligence Roadshow vorig jaar.                    In deze training gaan de

Lees verder »