Samen digitaal veilig
Met enige regelmaat verschijnen berichten in de pers dat individuele bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie zijn gehackt. Dit willen we in samenwerking met VNONCW/MKB-Nederland en de overheid, zo goed mogelijk, voorkomen.
Met enige regelmaat verschijnen berichten in de pers dat individuele bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie zijn gehackt. Dit willen we in samenwerking met VNONCW/MKB-Nederland en de overheid, zo goed mogelijk, voorkomen.
NVB is stakeholder bij de Stichting Samen tegen Voedselverspilling om zo bij te dragen aan het reduceren van broodverspilling bij consumenten en reststromen te verwaarden. Om innovaties te stimuleren heeft
De krachten in de bakkerijsector bundelen om zo actief bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van de ondernemingen in de Nederlandse bakkerijketen. En: er zorg voor dragen dat de
Dinsdag 22 november vond op initiatief van NBC de kennissessie Blik op Volkoren plaats in Ede. Mensen van binnen en buiten de bakkerij bespraken samen de kansen om het volkorenaandeel
Verlangt de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV) nog aanpassingen voor onze bakkerijproducten? Kwaliteitsmedewerkers, category managers, marketeers en productontwikkelaars van zowel NVB als Nebafa werden hierover bijgepraat op maandag 21 november. Edith
Deze sector update van ING geeft de laatste inzichten in de sector Food. En helpt daarmee om vooruit te denken en te acteren. In deze update: ING: hoge energieprijzen nieuwe
De Nederlandse food markt is flink in beweging. Gemakstrends, waaronder bezorging, zorgen al jaren voor groei in de sector. Vrij nieuw is de aandacht voor mentaal gemak. Keuzestress verminderen wordt
Leren doen wij eigenlijk iedere dag.” Dat concludeert Derkjan Marsman na deelname aan de pilot Bedrijfsontwikkelplan, aangeboden door de stichting Bakkracht. “Een groot deel van de ontwikkeling van onze bakkerijmedewerkers
Werkgevers kunnen een belangrijke rol spelen bij het financieel fit houden van hun medewerkers. Daarom is gisteren vanuit Wijzer in Geldzaken – met medewerking van VNO-NCW, MKB-Nederland en meerdere bedrijven
In de huidige CAO Bakkersbedrijf is voor de Industriële Bakkerijen een RVU regeling opgenomen. De laatste maanden is achter de schermen gewerkt aan het tot stand komen van een reglement
Op 1 november organiseerde NVB met het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken een bijeenkomst duurzame verpakkingen in de bakkerij. Het was een goed bezochte bijeenkomst met product managers, inkopers, kwaliteitsmedewerkers en directeuren
Afgelopen zomer zijn 511 broden bemonsterd bij industriële en ambachtelijke bakkerijen. Deze broden zijn getoetst aan de wettelijke norm van 1,8% zout op droge stof. De resultaten laten opnieuw een