Nieuws

SimplyOK allergenen management symposium

Op 12 november vindt het “SimplyOK Allergen Management Symposium” plaats (Engelstalig). Tijdens dit 2 uur durende online evenement voor de voedingsmiddelenindustrie, retail en certificatie-instellingen wordt je op de hoogte gebracht

Lees verder »
Arbeid en Arbeidsomstandigheden

Training IMVO en inkoop

Het IMVO-Convenant Voedingsmiddelen presenteert in samenwerking met de maatschappelijke programma’s van Nevi, hét kennisnetwerk voor inkoop- en supply management, een Nevi-training over IMVO en inkoop, specifiek voor de voedingsmiddelensector. In

Lees verder »
Arbeid en Arbeidsomstandigheden

FUTUREMAKERS

Futuremakers is het nieuwste event over werken in de voedingsmiddelenindustrie. En dus ook in de industriële bakkerij. Tijdens deze bijeenkomst draait het om elkaar ontmoeten. Op een laagdrempelige manier gaan

Lees verder »
Markt en Ondernemerschap

Brood opnieuw in de picture

Europese Commissie keurt campagne aanvraag goed WAGENINGEN, 27 september 2021– Vanaf 2022 zal het goede verhaal van brood weer volop te zien zijn in een nieuwe imagocampagne. De Europese Commissie

Lees verder »
Arbeid en Arbeidsomstandigheden

Programma Stoppen met Roken

Vanaf 1 januari 2022 verandert de wetgeving rond rookruimtes in bedrijven. Rookruimtes zijn vanaf dan (inpandig dan wel verbonden met het pand) verboden. Een goed moment om definitief afscheid te

Lees verder »
Arbeid en Arbeidsomstandigheden

Helpdesk Vitaliteitsregeling

In de CAO Bakkersbedrijf is de vitaliteitsregeling geïntroduceerd. De vitaliteitsregeling staat voor 80% werken, 90% loon en 100% pensioenopbouw. De introductie van de vitaliteitsregeling is een belangrijke stap richting een

Lees verder »