Bedrijfsontwikkelplan ondersteunt ondernemers én medewerkers
Werkgevers en werknemers in de bakkerijbranche erkennen het belang van (blijven) leren en ontwikkelen. Maar het blijkt soms lastig om hieraan in de praktijk handen en voeten te geven. De
Werkgevers en werknemers in de bakkerijbranche erkennen het belang van (blijven) leren en ontwikkelen. Maar het blijkt soms lastig om hieraan in de praktijk handen en voeten te geven. De
Hoe blijf je als bedrijf futureproof in een snel innoverende markt? Op het gebied van people en performance? Als het gaat om nieuwe technologie, digitalisering, robotisering? En hoe houd je
Foodvalley ziet kansen voor bierbostel als voedingsingrediënt en nodigt bakkers uit voor een online event op 8 februari. Naar schatting wordt jaarlijks wereldwijd ongeveer 39 miljoen ton bierbostel geproduceerd en
De Richtlijnen goede voeding vormen ook voor mensen met diabetes type 2 de basis voor een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Dat concludeert de Gezondheidsraad in een nieuw advies na een inventarisatie van
Dit programma werd georganiseerd door Projectbureau Veilig en Gezond en professioneel begeleid vanuit Medipro. Er zijn al meer dan 22 bijeenkomsten op locatie geweest en meer dan 30 mensen zijn
Blootstelling aan stoffen op het werk kunnen niet alleen klachten veroorzaken, maar ze ook verergeren. Kleine aanpassingen kunnen klachten soms al aanzienlijk verminderen. Het vierjaarlijkse allergieonderzoek voor meelstof is belangrijk
Elk jaar worden er wetswijzigingen doorgevoerd. Wat verandert er per 1 januari 2022? VNONCW heeft daarvan een mooi overzicht gemaakt. Dat is de actuele situatie tot en met 1 december.
De laatste ronde van de cao-onderhandelingen op 20 december 2020 heeft helaas geen cao-akkoord opgeleverd. Daarom hebben werkgevers een eindbod neergelegd waarover de vakbonden hun achterban gaan raadplegen. Werkgeversorganisaties NVB
WAGENINGEN, 9 december 2021 – Voor het derde jaar op rij is het gewogen gemiddelde 1,62% zout op de droge stof. Dat blijkt uit de 2021 editie van de Nederlandse
Het SOL (Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelen) heeft een samenwerking met het O&O fonds van de uitzendsector gesloten. Doel van deze samenwerking is het opleiden en begeleiden van uitzendkrachten zodat deze sneller
BACU en HEMA hebben overeenstemming bereikt over het onderbrengen van de HEMA Bakkerijen bij BACU, de in Uden gevestigde leverancier van brood, banket en broodspecialiteiten. Voor de klanten van de
De arbeidsmarktkrapte maakt het vinden én binden van geschikt personeel op dit moment tot uitdaging nummer één voor werkgevers. AWVN zoekt de komende weken bedrijven op die kans zien om