Nieuws

Algemeen

In Memoriam Sjaak Braas

Sterker dan het verlies is de herinnering die blijft Donderdag 18 februari 2021 is op 76 jarige leeftijd een zeer markante bakker overleden. Sjaak Braas leefde intens voor zijn bakkerij

Lees verder »
Product en Proces

EC lanceert IT tool voor voedseletikettering

Op 21 december jl. heeft de Europese Commissie het Food Labelling Information System (FLIS) gelanceerd. De Commissie beoogt hiermee een gebruikersvriendelijke IT-oplossing beschikbaar te stellen, waarmee gebruikers eenvoudig – in

Lees verder »
Voeding en Gezondheid

VoedingNu: gezondheidsvoordelen volkoren

Als onderdeel van de imagocampagne Brood. Goed Verhaal heeft NBC een artikel geschreven voor het vakblad Voeding Nu. Op deze manier worden ook voedingsprofessionals geïnformeerd over de gezondheidswaarde van volkorenbrood.

Lees verder »
Algemeen

Kennisbank Bakkerspedia in nieuw jasje

Sinds 1 januari vind je Bakkerspedia, de kennisbank voor de bakkerijbranche, via www.bakkerspedia.nl. Bakkerspedia bevat vakkennis die vindbaar, leesbaar, begrijpelijk en actueel is. Bakkerspedia levert een bijdrage aan het behoud

Lees verder »