FNLI Flitsen
Graag attenderen wij u in deze nieuwsbrief op een aantal FNLI Flitsen. • FNLI-nieuwsbrief september • Flits 32 | FNLI-inbreng internetconsultatie ‘wet oneerlijke handelspraktijken’ • Flits 33 | Preventieakkoord besproken
Graag attenderen wij u in deze nieuwsbrief op een aantal FNLI Flitsen. • FNLI-nieuwsbrief september • Flits 32 | FNLI-inbreng internetconsultatie ‘wet oneerlijke handelspraktijken’ • Flits 33 | Preventieakkoord besproken
• Programma 70th convention of baking-technology – 12 en 13 November 2019 in Detmold (aanmeldformulier) • Cereal Science Calander – September 2019
AMFEP (branchevereniging voor enzymproducenten) en FEDIMA (Europese federatie voor producenten van bakkerijgrondstoffen) organiseren een reeks engelstalige webinars om de richtlijnen voor veilige omgang met enzymen in de bakkerijsector te presenteren.
Welke E-nummers bevat dit product? Zijn alle ingrediënten van plantaardige herkomst? Zitten er allergene stoffen in? Dat zijn vragen die consumenten steeds vaker stellen. Ook de overheid vraagt steeds meer
Op de website van FNLI staat een statement over titaniumdioxide (E 171). Verschillende levensmiddelenbedrijven zijn door foodwatch benaderd over het gebruik van titaniumdioxide (E171) in hun productie. Het gebruik van
Traditioneel is Prinsjesdag (3e dinsdag van september) de opening van het parlementaire jaar. De regering maakt dan haar plannen bekend voor het komend jaar. In de Prinsjesdagnieuwsbrief van VNONCW worden
Het UWV heeft op 2 september 2019 de premies en parameters voor de WGA- en ZW-premies 2020 voor de werkhervattingskas gepubliceerd. Aangezien dit consequenties kan hebben voor een beslissing m.b.t.
Inloggen op het werkgeversportaal van UWV kan vanaf 1 november 2019 alleen nog maar met eHerkenning. Dit lijkt nog ver weg, maar het aanvragen van eHerkenning kost tijd en voorbereiding.
Op de website van de AWVN is een berekeningsmodule aanwezig om de transitievergoeding te bepalen voor medewerkers waarvan het dienstverband gaat beëindigen. Dit kan NVB leden goed helpen bij het
Vanaf 1 januari 2020 geldt er een officiële grenswaarde voor blootstelling aan meelstof. Wat betekent dit voor u? Het inademen van meelstof kan leiden tot bakkersastma, wat ernstige gevolgen kan
Industriële bakkerijen zijn inmiddels zeer actief in het communiceren via sociale media om de doelgroep van nieuw personeel te bereiken. De tijd dat recht op en neer personeelsadvertenties zetten in
Dinsdag 24 september heeft een groot aantal NVB-leden kennis gemaakt met de vele gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Deze wet gaat op 1 januari 2020 in werking treden