Overzicht subsidies en regelingen
In Nederland en in de bakkerijsector wordt op dit moment veel geïnvesteerd. Zowel in personeel als in de bakkerijen. Ook worden er op dit moment veel plannen gemaakt. Zowel voor
In Nederland en in de bakkerijsector wordt op dit moment veel geïnvesteerd. Zowel in personeel als in de bakkerijen. Ook worden er op dit moment veel plannen gemaakt. Zowel voor
Volumestijging van 3,5% in eerste helft van 2019 Nederlanders eten weer meer brood, zo blijkt uit actuele cijfers van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). In de eerste helft van 2019
In de eerste bestuursvergadering na de zomerperiode kon de uiterst positieve mededeling worden gedaan over de ontwikkeling van de broodconsumptie over de eerste helft van 2019. Na jaren van achteruitgang
In de Bakkers in Bedrijf editie van september 2019 gaat Wim Kannegieter in op energiebesparing en de komende energietransitie. Het artikel “Nu al investeren op energiebesparing” geeft een goed overzicht
Iedere maand of iedere vier weken betaalt u premie aan Stichting Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Waarschijnlijk heeft u reeds een brief ontvangen waarin het Sociaal Fonds u heeft geïnformeerd dat deze
Tot en met 1 juli jongstleden hebben 22.407 bedrijfsvestigingen laten weten welke energiebesparende maatregelen zij nemen. Zij zijn daartoe verplicht volgens de Informatieplicht energiebesparing. Daarnaast staan er nog enkele duizenden
Graag attenderen wij u in deze nieuwsbrief op een aantal FNLI Flitsen. FNLI Nieuwsbrief juni – reclameregels – AgriFood conferentie – Voedselkeuzelogo – Project ‘Private Borging Voedselveiligheid’ Flits
Twee op de vijf Europeanen hebben een persoonlijke interesse in voedselveiligheid, maar slechts één op de vijf zegt in Europa dat voedselveiligheid hun belangrijkste zorg is bij het kiezen van
Tijdens het Regulier Overleg Warenwet werd gesproken over allergenen. NVWA uitte haar zorg over het toenemende aantal allergeen gerelateerde meldingen. Het merendeel van deze meldingen gaat over onjuiste etikettering, door
In het nieuwe infoblad 85 geeft de NVWA toelichting op een aantal teksten uit de Europese Verordening (EG) Nr. 2073/2005 ‘inzake microbiologische criteria voor levensmiddelen’, met name daar waar de verordening
Teun van de Keuken stampt volgens Wim Kannegieter als een olifant door de porceleinkast. Als oorzaak van het teruglopend aandeel van het ambacht in de bakkerijbranche stipt hij het gebruik