FNLI Flitsen
Graag attenderen wij u hierbij op een aantal FNLI Flitsen. Brief foodwatch voedselkeuzelogo’s en consequenties voor FNLI-proces | Flits 10 Uitnodiging Food Future Event op 9 april | Flits 11 FNLI
Graag attenderen wij u hierbij op een aantal FNLI Flitsen. Brief foodwatch voedselkeuzelogo’s en consequenties voor FNLI-proces | Flits 10 Uitnodiging Food Future Event op 9 april | Flits 11 FNLI
Naar aanleiding van de resultaten uit de tiende landelijke zoutmonitoring zijn individuele NVB leden met broden met een zoutpercentage boven de wettelijke maximale norm hierover geinformeerd. Vervolgens is telefonisch contact
Op donderdag 6 juni vindt het jaarlijkse ATEX & Process Safety Congres plaats. Deze 11e editie wordt georganiseerd in DeFabrique in Utrecht. De voorgaande edities van het congres werden georganiseerd
Resultaten online onderzoek ‘Investeren in leren’ De ontwikkelingen in de bakkerijbranche gaan razendsnel. Wat doen ondernemers en medewerkers eigenlijk om op de hoogte te blijven? Investeren zij juist wel of
De laatste week van maart en de eerste twee weken van april zal de Ode aan Brood commercial weer veel op de TV te zien zijn. In 2018 heeft de
Op 16 april aanstaande organiseert de NVB een workshop over pensioenen. Tijdens deze workshop, die inhoudelijk verzorgd zal worden door de consulent van het Bakkerspensioenfonds, zal nader ingegaan worden op
Eerder bent u reeds geïnformeerd over deze wijziging in de wetgeving voor bedrijven. Sinds 19 maart is het eLoket van de overheid ook voor deze informatieplicht voor bedrijven toegankelijk. Via
In de maartvergadering heeft het NVB bestuur gesproken over een aantal zaken die betrekking hebben op de structuur en organisatie van de branche. Het eerste onderwerp dat uitgebreid aan de
Op donderdag 4 april organiseert Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) een workshop over het herformuleren van bakkerijproducten en zoetwaren. De focus ligt op de fysische eigenschappen en de rol van (vervangende) ingrediënten, om van daaruit te komen tot technische oplossingen van de verlaging van suiker, zout en vet. En zo uw producten gezonder te maken.
De subsidieregeling praktijkleren wordt verlengd tot 2023. De subsidie praktijkleren is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een deelnemer (o.a. mbo bbl). Per bbl leerling kunt u maximaal €2.500,- subsidie ontvangen per schooljaar.