Nieuws

Arbeid en Arbeidsomstandigheden

Informatiebijeenkomsten Vitaliteitsregeling

Sinds vorig jaar organiseert Bureau Veilig en Gezond informatiebijeenkomsten voor medewerkers uit de bakkerijsector die binnenkort 60 jaar worden. Tijdens deze bijeenkomsten worden zij geïnformeerd over de ins en outs

Lees verder »
Leden nieuws

Arbeidsproductiviteit stijgt verder in VGI sector

‘Meer inzet van robotisering en data-technologie maakt de voedingsindustrie veiliger, aantrekkelijker en concurrerender’, aldus het ING-rapport ‘Foodtech: Technologie in de voedingsindustrie’. Sector Banker Food & Agri Ceel Elemans licht een

Lees verder »
Leden nieuws

Bestuursvergadering april 2019

In de april vergadering heeft het bestuur van de NVB nader gesproken over de uitkomsten van de 3e onderhandelingsronde van de cao gesprekken tussen werkgeversorganisaties (NVB en NBOV) en vakbonden

Lees verder »
Algemeen

Inlog werkgeversportaal UWV

U kunt met ingang van 1 november 2019 niet meer zonder eHerkenning inloggen op het werkgeversportaal van UWV. Dit duurt nog even, maar het aanvragen van eHerkenning kost tijd en

Lees verder »
Leden nieuws

FNLI Flitsen

Graag attenderen wij u op een aantal FNLI Flitsen. FNLI maakt inzet in Preventieakkoord zichtbaar | Flits 13 FNLI Nieuwsbrief 3 Geen Brexit op 29 maart: toekomst huidige voorstellen onzeker

Lees verder »
Leden nieuws

FNLI Flitsen

Graag attenderen wij u hierbij op een aantal FNLI Flitsen.  Brief foodwatch voedselkeuzelogo’s en consequenties voor FNLI-proces | Flits 10 Uitnodiging Food Future Event op 9 april | Flits 11 FNLI

Lees verder »
Leden nieuws

Tips voor zoutdosering

Naar aanleiding van de resultaten uit de tiende landelijke zoutmonitoring zijn individuele NVB leden met broden met een zoutpercentage boven de wettelijke maximale norm hierover geinformeerd. Vervolgens is telefonisch contact

Lees verder »