Nieuws

Algemeen

Introductieprogramma Industriële bakkerijen

Voor je nieuwe medewerkers Industriële bakkerijen kunnen hun nieuwe medewerkers, uitzendkrachten of stagiairs kosteloos laten deelnemen aan het Introductieprogramma voor de industriële bakkerij. Wat is het? Het Introductieprogramma is een

Lees verder »
Duurzaam & Verantwoord

Verspillingsvrije week 2024

Afgelopen jaren zijn er natuurlijk al miljoenen nudge-stickers op broodzakken geplakt, om zo consumenten te activeren hun hele brood op te eten. Tijdens de Verspillingsvrije Week van 2024 (9 tm

Lees verder »
Algemeen

Vezelmeter leidt tot meer gezonde aankopen

De publiek-private samenwerking ‘Transparant, gezond en duurzaam’ van de supermarktbranche, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en Wageningen University & Research (WUR) onderzocht onder andere de effectiviteit van de vezelmeter op brood. De

Lees verder »
Product en Proces

Training kruisbesmetting allergenen

De trainingen kruisbesmetting allergenen voor NVB en NEBAFA leden waren zeer geslaagde bijeenkomsten. Ruim 50 kwaliteitsmedewerkers van bakkerijen en bakkerijgrondstofleveranciers zijn helemaal bijgepraat over het nieuwe allergenenbeleid voor kruisbesmetting en

Lees verder »