Nieuws

Duurzaam & Verantwoord

Online informatiesessie CSRD terugkijken

Donderdag 1 februari organiseerde FNLI een online informatiesessie over de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Tijdens deze sessie hebben sprekers van PwC, Local Impact Hub en KWA Bedrijfsadviseurs de verschillende

Lees verder »
Algemeen

Wat vind jij van Bakbekwaam?

Bakbekwaam hoort graag wat je van Bakbekwaam vindt. Zou je daarom een aantal vragen willen beantwoorden over Bakbekwaam, de informatie op Bakbekwaam, hoe het is om Bakbekwaam te gebruiken en welke

Lees verder »
Algemeen

Energietransitie in Food: hoe dan?

Sebastiaan Schreijen – Specialist Consumer Foods – Rabobank De energietransitie in de Nederlandse levelsmiddelenindustrie hoeft niet met een big bang. Voedingsproducenten kunnen morgen al beginnen met de eerste stappen. De

Lees verder »
Algemeen

4 kansen voor brood in de nieuwe eiwittrends

Voedingstrends die vanuit consumentenbehoeftes, economische en maatschappelijke ontwikkelingen en overheidsbeleid ontstaan, bieden kansen en uitdagingen voor de bakkerijsector. Brood heeft vele voordelen voor de gezondheid, vooral als je kijkt naar

Lees verder »