– Hierbij een bericht van een ingrediënten start-up. Wellicht interessant voor een aantal bakkerijen, met het oog op de trend naar uitbreiding van het vegan productaanbod. –
Cano-ela is een innovatieve ingrediënten start-up, gevestigd in Ede in het World Food Center. “Wij hebben drie vernieuwende ingrediënten ontwikkeld uit koolzaad, en ons product Cano-Cream is erg interessant voor bakkerij-toepassingen. Voor dit product hebben we een applicatie ontwikkeld: Kanelsnegle, oftewel Deense Kaneelbroodjes.” De Cano-Cream die gebruikt is in dit recept vervangt zowel ei als boter, dat is mogelijk doordat dit plantaardige product een natuurlijke geemulsificeerde room is met toegevoegde functionaliteiten. Deze applicatie is bijgevoegd ter inspiratie, want er is veel meer mogelijk met onze room.
Graag zouden we van gedachten willen wisselen met bakkerijen om onze Cano-Cream te gebruiken om innovaties naar de bakkerij-markt en -klanten te brengen.
Een korte intro van Cano-ela is ook te vinden als bijlage om meer achtergrondinformatie te verstrekken van ons bedrijf. Indien er interesse is om dit product te testen, kan er contact worden opgenomen met Benjamin Maclean. Hij is co-founder en Commercieel Directeur bij Cano-ela en is beschikbaar voor een korte (of langere) toelichting, online of live. Zijn contactgegevens zijn benjamin@cano-ela.com & per telefoon op 06 5325 6820. Graag sturen we een sample van onze Cano-Cream!
Edith van Peij
kennis@nedverbak.nl